Ukryl jsem srdce své do růže

Ukryl jsem srdce své do růže

Anotace: ...

Ukryl jsem srdce své do růže,
vyzývam anděly,snad aspoň jeden mi pomůže,
prosím vás,bytosti s křídly,
abyste opatrovaly lásku mou,
abyste sem tam dolu slétly,
hlídaly ji světlem i tmou.
Teď přišel čas,tu růži ti dát,
srdce v ní ukryté je,nemusíš se bát...
Autor Dani13, 12.01.2008
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí