Změna

Změna

Anotace: ...

Změnil se mi svět v ten den,kdy jsem tě poznal,
splnil se mi sen,který se mi už dlouho zdál,
potkat anděla někde na Zemi,
jsi pro mě vším,zdá se mi.
Přineslas s sebou světlo do mého srdce,
které teď bije rychle a prudce,
zažehlas vyhaslý plamínek silně jak nikdy předtím,
s tebou se vznáším,s tebou letím.
Autor Dani13, 12.01.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí