PIS V POKOJI

PIS V POKOJI

Anotace: ničemu se nebránit

Mám pro tebe báseň
beze slov.
Prázdný papír prozrazuje chtíč.
Noc promilovaná v peří.
Cítím v tobě zrůdy ,
nejsi krásná.
Jsi žádaná jen pro chvilkový pocit.
Nemohu psát věty,
které neexistují.
Nemohu tvořit.
Nezajímavé...
suché
a bez pocitů.
Pocity ruky,
účinkující na plastickém zátiší,
se ztrácí.
Umělé, strohé nic.
Kam se poděla plodnost slov?
Kde se odráží paprsky podzimu?
Nestíhám...
zuřivě mě pochčij.
Autor Lipschowski, 12.01.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí