OSTRÁ SLOVA

OSTRÁ SLOVA

Anotace: konec jedné etapy

Otočil jsem větu
zněla jako její líc,
snad pochopí mě pokud střetnu
se s její tváří .
Plochou stranou nože pohladím svou tepnu ,
Krví posvětím prs hladší než-li slova ,
která jsem napsal pro potěchu
zlámat kolouší rohy ,
jen poslyš si, jde to ztuha
obrátit sen v probuzení ,
oslepla jsi lysou vrbou
o ochab svého údu ,
pro tebe jsem opět krysou
ty pro mě zůstala jsi zrůdou ,
v převleku smutné panny
davajkou ji přezdívali ,
jiného jména si nezasloužíš
pokud péro v tobě smočím
odpustím ti jako ježíš.
Autor Lipschowski, 13.01.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí