Nedosažitelný

Nedosažitelný

Anotace: ...

To jsi psala ty? "Jo, ano."
Zeptal ses mě v 5:30 ráno.
Doklepem to spolu k poslednímu listu,
unikneme času i prázdnému místu.
A já byla ráda, jak to chodí,
že má klidná hlava slova plodí.
Pamatuješ kdysi na náměstí?
Z dálky zahlídla jsem štěstí.
Kráčels po chodníku přes silnici,
ohlédl ses za mnou ještě spící.
I já za tebou se otočila,
napůl živá, napůl mrtvá víla.
Je 5:30 ráno a já nespím,
sedmým rokem opíjím se štěstím.
Autor Inge, 13.01.2008
Přečteno 360x
Tipy 13
Poslední tipující: denebrin, meganek, bobi bobie, Theara, Danah, S..a, Psavec, Bíša, Norlein
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky řečeno..pěkné vyznání :)

28.01.2008 18:50:00 | meganek

Moc hezké....a pak že neexistují náhody?

13.01.2008 21:35:00 | Theara

Skvostné verše...

13.01.2008 13:25:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí