Zapomenout

Zapomenout

Anotace: No, sice jsem říkal poslední, ale tak....:D Určitě jedna z posledních :D Já za to fakt nemožu :D Zase...uvítám rád, pochvalu i kritiku ;) Toto je spíš asi takové slabší. Enjoy it.

Sbírka: Básně o ní a pro ní

Moc růžově jsem si to maloval,
když jsem tě tak moc miloval.
Myslel jsem, že jsi moje milá budoucí,
ale asi neuneslas lásku mou nehynoucí.
Co já si teď bez tebe počnu ??? :(
Snad nenarazím si nejakou kvočnu. :(
Asi nejsem takový, jak jsi chtěla.
Ty asi nejsi zas tak smělá.
Možná nechceš vážný vztah...
možná je to dobrý tah.
I když někdy trochu kleju...
stejně ti dobrý život přeju.
Vždy, když budu usínat
budu na tě vzpomínat.
Měj se strašně krásně
a přej mi prosím,
ať nepíšu už smutné básně.
Autor PECEN-chleba, 13.01.2008
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí