Stále čekám...

Stále čekám...

Anotace: čekám a přemýšlím,jestli se čekat na tebe vyplácí...ale já to vydržím...

Moc růžově jsem si to malovala,
když jsem tě tak moc milovala.
Každou chvíli s tebou trávit
už nemohu
teď se ti musím stranit
Zjistila jsem to pozdě
a teď už není cesty zpět.
Dívám se do nebe,
slzy mi stékají po tváři,
říkám si pro sebe:
Nic v životě se mi nedaří.
Slzy jsou slané, ani sladké nebudou.
Nepřijdeš už nikdy, múzy tu zůstanou.
To vše už vím,že se mi už neozveš,ale
já na tebe stále s láskou čekám,
nic neuspěchám...
Autor Rošták Domča, 13.01.2008
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí