Fakt nevím...:(

Fakt nevím...:(

Anotace: ...

Mám takový pocit,velikého prázdna,
je to jako veliké Nic.
Považujte Mě všichní za Blázna,
ale Já vím,že Ty můžeš mít Víc.
Byli to ty nejkrásnější chvíle Mého Srdce,
přísáhám Dupko,veř Mi nebo ne,
je Mi teďkom do breku,jde to se Mnou prudce.
Do oči se Mi pomalu hrnou slzy,
fakt si tuhle situaci nedávám.
Netušil,že to bude takové,Moc Mě to mrzí.
Tenhle víkend byl nejkouzelnější,
co jsem kdy zažil.
Věř,že budu vždycky s Tebou,
ikdybych to třeba zkazil.
Vždycky budu Tvůj Mishan a budu Ti skládat básně,
Nebudeš Mě muset hledat a bude Ti se mnou Pokaždé krásně.
Půjdu za Tebou na samí kraj světa,
ikdybych Tě mohl naposled spatřit,
Mé Srdce bude patřit navždy Tobě,
ikdybych se mohl jenom zasnít...
Brečím,nezbylo ze Mě nic,
Jenom prázdné Tělo a nic víc...
Miluji Tě...:-*
Autor Lukii, 13.01.2008
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí