Elišce

Elišce

Anotace: jedna z mích mála ...myslím že i celkem povedených básní

Sedělas tam na trávě
poslouchalas zpěv
ptáků, cvrčku, listů stromů
když podal jsem ti květ

pravil jsem ti ,,miluji tě''
že vídat tě chci víc
že tvé oči krásné tmavé
působí v mém srdci klid

Že tvé vlasy ryšavé
budí ve mě velky cit
a tvé pihy jemných luk
maji v sobě kouzla mých muk

a tak jak tu sedím s tebou
prosím tě zustaň se mnou
vždyť ty jsi anděl mého žití
žádám tě moc buď mi bližší
Autor Damarius, 13.01.2008
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fajná básnička... děkuju :-)

14.01.2008 19:42:00 | confused.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí