Dominičce

Dominičce

Anotace: jak krutá může být láska ?

stala jsi tam na skále
připravená skočit
kvůli chlapci co ti řek
že musíte to skončit

prý už nemůže ti dále lhát
jinou ženu víc má rád

v čem je lepší než jsi ty?
a proč opustil tě kvůli ní?
vždyt on byl rytíř tvého srdce.
proč tě o něj oloupil?

proč byl k tobě takhle krutý?
když tys mu dala vše
dala jsi mu vse cos měla
včetně svého těla

chyba jistě není v něm
vždyť on je tvůj krásný sen
chyba ta je někde v tobě
to je ono! hledej vadu v sobě!

a proto přišla jsi sem dnes
aby jsi skončila ten děs
aby jsi kaz očistila
ze slíčného světa těla
Autor Damarius, 13.01.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: confused.princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí