Jsi...

Jsi...

Anotace: Taková vyznávací...

Sbírka: Mea Decora Matrimonium

Jsi můj anděl, na mé cestě,
Jsi má láska, k mé nevěstě.
Jsi to ty, má žena,
Co pro mě tolik znamená.
Jsi moje píseň melancholie,
jsi to, pro co mé srdce žije.
Jsi má vášeň, můj cit,
Jsi to, pro co chci žít.
Jsi zpěv, za noci chladné,
Jsi víla, chůze ladné.
Jsi zářné světlo,
Jsi to, co ve mně kvetlo.
Jsi růže v zahradě snů,
Jsi naplnění mých dnů.
Tajemná polovina mé duše osamělé,
Jsi ta dívka, co do snů se mi vkrádá směle.
Jsi můj střed milování,
Jsi moje neochvějné zdání.
Jsi krása, nepopsatelná slovy,
Jsi to, co má ústa snad ani nevypoví.
Jsi pointa mého života,
Jsi na kytaře poslední nota,
Jsi mého srdce láska, jediná a stálá,
Jsi ta, co se mi roky zdála.
Jsi můj život, moje smrt, mé nitro,
Jsi moje noc a moje jitro.
Autor Karmínka, 14.01.2008
Přečteno 810x
Tipy 9
Poslední tipující: lecrecia, Necro Immortalis, jaňa, blue, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky přeji:) a je to fakt moc, moc krásný...

07.02.2008 19:29:00 | jaňa

Prostě nádherné! :) Tak ať ti ta láska vydrží co nejdéle!

14.01.2008 18:25:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí