Kde jsme udělaly chybu?

Kde jsme udělaly chybu?

Anotace: Jen výkřik do tmy,nebo taky pocity....Psala jsem to po flašce šána a pár deci vína,takže newim

Ještě teď cítím polibky na rtech svých
A něžné pohledy očí tvých
Které jsi mi dával, když jsme spolu byli
Na nic jiného jsme nemysleli
Nikdo si nemyslí, že se splní to, čeho se nejvíc bál
Teď už vím, že sis se mnou jenom hrál!
Po chvilce dělal jsi jakoby nic a mě ignoroval
Kéž by jsi někdy poznal, jak jsi to pěkně zvoral!!
Každá vzpomínka na nás mi teď trhá srdce
Které tlouklo jenom pro něj - prudce
Bolí mě to ještě teď
Ale stejně ho chci zpět
Kráčím sama nocí temnou
Teď už vím, že nejsi se mnou
Od té doby, co jsem tě s ní viděla
Veškerá naděje ze mě zmizela
Seděla jsem na zemi se slzami v očích
v těch nekonečně dlouhých nocích!
Vždyť já bez tebe nemůžu žít..
Jak mám dál dýchat a sama životem jít?
miluju tě tak moc až tě nenávidim,
doufám že tě už víckrát neuvidim!
Kde jsme chybu udělaly?
Poraď. Prosím..
Autor Rošták Domča, 14.01.2008
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, Xindy, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí