Pět písmen

Pět písmen

Anotace: Strádajícím....

Sbírka: Ztracenky

Slyšet znovu
melodii křídel...

Zpěv

asociace ezoterična
mezi námi...
...prostřená...
JAKO víra v oněch

PĚT PÍSMEN

jimiž se zaklínáme...
...pro něž trpíme...
jež uchováváme
v bláhové naději
na podivuhodný zítřek...

Malomyslné strádání!

Četl jsem srovnání
...o Lásce
a mrtvém zvířeti...

Četl jsem pohádku
Kráska a zvíře...

Četl jsem Coelhova Alchymistu...

PĚT PÍSMEN

Slyšet znovu melodii křídel
labutího letu...
když vznáší se nad řekou
a mizí
jako vidiny zapovězených snů...

Když procitám
poslední hvězda plane
A nad pobledlým ránem
zní tichý nápěv melodie
labutích křídel...

Nápěv je jednoduchý
Má jen oněch

….PĚT PÍSMEN
Autor rolon, 14.01.2008
Přečteno 300x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, akneliam, spare, Marfuša, Cecilka, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těch písmen je jen pět a ovládají svět
a nás
a ty druhé
a ty minulé
i budoucí...jedno slovo a tak mocné.

17.01.2008 15:55:00 | spare

"Lásko..." šeptání dotýkáním...
teď úsměvu se neubráním...
možná za to může ten dotek křídel...
:o)

16.01.2008 08:59:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí