neumřít už teď

neumřít už teď

Anotace: nešťastně zamilovaný blázen...jsem já

chci s tebou zas být
nejdřív však musím
svou tvář skrýt
i když se dusím

cítit znovu na mé tváři
tvé ruce
ty, nebohý žháři
mého srdce

zápolit se srdcem
s tvou černou duší
nebýt jen hercem
co přetvářkou srší

vědět že cítíš
to samé
že v sobě zničíš
co klame

nechat se okouzlit tvým hlasem
nestavět tu potupnou zeď
být zajata tvým krásnem
...neumřít už teď
Autor Mag Dí, 16.09.2004
Přečteno 796x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí