Cesta do pekel

Cesta do pekel

Anotace: Nevím, jestli je ta básnička dost dobrá na to, že jí ukončuji sbírku o téhle slečně. Tu sbírku bych chtěl nazvat: "Sbírkou o ní a pro ni". No a snad ještě napíšu neco dalšího na lepší témata. Jinak všem zatím přeju GOOD LUCK ve vztazích ;)

Sbírka: Básně o ní a pro ní

Amor mi střelil do srdce šíp,
myslel si, že bude mi s Mončou hned líp.
Ale pak zjistil, že to tak není,
vytrhl šíp ze mě, že to tím změní.
Teď v jednom kuse,
slzy mám na puse.
Proč mi to ten Amor musel udělat ???
Proč musel ten blbý šíp
mi ze srdce vydělat ???
Jak se může anděl mýlit
nebo co tím ku*va chtěl docílit ???
Jsem prostě v ři*i
a tak to snad nezůstane.
Jednou za čas na zemi
prostě peklo nastane.
Ale tak...
Třeba jednou spadne další anděl z nebe
třeba budu milovat právě tebe ...
Snad rozjasní se obloha
a ukáže mi jaká je tvá poloha.
Zatím ale dává mi Bůh
pěkně po prdeli bleskem
a já furt trpím jejím zářivím leskem.
I když jste někdy sebevětší kanci,
holka vám nemusí... dát už druhou šanci.
Šak nechovám se snad jako bestie
tak ať už mě prosím
ten anděl nebije :'( .
Tímto tahle básnická série končí
příští už snad nebude
o téhle Monči.
Nikdy se nechovjte k nikomu špatně či vztekle
nebo se potkáme.....spolu PEKLE !!!
Autor PECEN-chleba, 14.01.2008
Přečteno 543x
Tipy 4
Poslední tipující: KLARISA, kavec, Santinan Black
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavě napsané... =) některé pasáže se mi opravdu moc líbí...

15.05.2008 19:52:00 | KLARISA

Díky moc. Jsem rád, že aspoň někomu se líbí ;)

14.01.2008 17:52:00 | PECEN-chleba

Dokonalá, je v tom spoustu pocitů

14.01.2008 17:47:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí