Procitnutí

Procitnutí

Anotace: opuštěná a prázdná.......

Tvůj úsměv smetl prach
stoletý prášek touhy
zasypal okamžik pouhý
Bílá křídla neměla strach
a jak čas běží
zbídačená na zemi leží
Tvé oči vzdálený ostrov soukromí,
v kterém místo pro mě není
Tvé ruce hřejí,
když se mého těla dotýkají
přesto na duši rampouch visí
Byli jsme,
ale už je to kdysi
Milenci,
bez svědomí
Křehká láska vejpůl se zlomí
zbičovaná duše hnízdo nenachází
Tvůj chtíč byl mnou sytý
vzal mi smích a rval se s mými city
Tolik mi teď schází pohlazení
ze snů v probuzení
vcházím do vězení
Autor laura3, 14.01.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Niké, Yves
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Branou vcházím do vězení...Není to naopak? Nebyla jsi vlastně uvězněná, svázaná láskou?TeĎ jsi osamělá, ale osvobozená.No já vím, nezní to kdovíjak pozitivně, jen takový pokus... o otpimismus.

14.01.2008 20:10:00 | sioned

krásné, rve to srdce

14.01.2008 19:05:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí