Láska prostě odešla :(

Láska prostě odešla :(

Anotace: Tak to bych nikdy nečekal...

Když stoupnu si před okno,
Pohlédnu do krajiny.
Když představy prolínají myšlenky,
Je to jako vidiny.

Mám tě rád, záleží mi na tobě,
Mě to bolí, ubližuji taky sobě.
Já to takhle nechtěl, sama víš,
Ale je to jeho vina.

Ať je to tak, nebo tak,
Ze mě to pak vyprchalo.
Srdce prázdné zůstalo,
Rozplynulo se jak mrak.

Plány , touhy , vše prostě odešlo,
Tohle jsme nikdy nechtěly.
Bylo mi vše moc hezké,
Ale pak to bylo těžké :(

Asi ho fakt nenávidíš,
Zklamání je z více stran.
Radost ve mně neuvidíš,
To jsem určo pochopil.

Mluvíme o nás ještě do teď,
Tvé něžné ruce , když jely po mé tváři.
Tvé jemné tělo , když jsi přilehla
Jak tvé oči krásně září.

Pocitů mám mnoho,
Nechtěl jsem to ukončit
Vydrží mi ještě dlouho
Já se nechtěl vůbec rozloučit.

Časem by to bolelo ještě víc,
Teď dýchám z plných plic.
Jsem rád , že to skončí dobře,
Už vždy budu víc než kamarád…
Autor Matu, 14.01.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí