Přelud?

Přelud?

Anotace: Jest mnoho tajemství pod víčky

Zavírám oči
Pod víčky vidím tvou siluetu
Je krásná, však vzdálená
A já už více ji nechci ztratit

Otvírám oči
A tvůj obraz nemizí
Natáhnu prsty, dotýkám se
Jsi tu

Nevěřím
Konejšíš
Utichám, usínám
Polibek tvůj, odcházíš
Autor coMIC HEALs, 14.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí