Sladké sny Broučku

Sladké sny Broučku

Anotace: "K"

Jsi tam a já tady, opět každý sám.
A já zlatý prášek, na své dlani mám.
Tak zavři oči broučku, nemusíš se bát,
ten zlatý prášek je jen proto, abys moh sladce spát.

Dnes Tvůj anděl strážný, v nebi zůstál stát,
a já prý na Tě v noci, mám ve snech pozor dát.
Tak usni sladce lásko, nech sny si sladké zdát,
pod mou rukou zlatého prachu, nic nemůže se stát.

Už klíží se ti očka, a vítr houpe sny,
tak spadni do náručí noci, ve snech jsme jen my.
A až se budeš usmívati, budu vědět i já,
že v ten maličký zlomek času o nás se ti zdá.
Autor Analisieren, 14.01.2008
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, Martez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí