Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: ...

Klečím, tam v tmavém kostele.
Klečím, tam a myslím na tebe.

Modlím se, však v mé mysli není Bůh, ale ty.
Služebník boží v černém rouše oděný.

Slyším tvá slova o lásce.
Koho však mám milovat jest v otázce.

Ty miluješ všechny bez rozdílu.
Já miluji jen tebe a cítím za to vinu.

Žárlím na tvého pána, žárlím na Boha.
On odvádí tě daleko a ve mně roste touha.

Chtěla bych tě vyhnat z hlavy, však není to tak lehké.
Přátelství jež vzniklo mezi námi je pouto velmi křehké.

Miluji tě, je to tak a nechci se tě jen tak vzdát.
Tahle láska je osud můj, za ní jsem odhodlána bojovat.
Autor ninive9, 14.01.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí