Děvčátko z jetele

Děvčátko z jetele

Anotace: Jen tak

Padá děvčátko z jetele
kapička rosy
do mechu postele.
Leží tam průzračná, čistá,
když náhle kdosi
cosi chystá.
Ranní slunce nesmělé.
O něhu prosí,
mládenec paprsek přistál,
rozlil se po těle.
Horcí a bosí
milují se cele.
Pravda však jistá
láska je, přátelé,
v nicotu zkosí.
Autor Taog, 14.01.2008
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: maena, laura3, excited, Koprtinka, isisleo, Bíša, Roger
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naléhavé, mám smutek na duši...., pa

21.01.2008 15:48:00 | PatriceB

Hezké, čisté a průzračné jako ta kapička rosy.

17.01.2008 11:56:00 | danaska

:-))..milá..

16.01.2008 09:06:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí