Raději sama....

Raději sama....

Anotace: Bolelo to, snad i bolí ale už nebude..slibuji( sama sobě)

Schováte se za lež v nejistém domnění,
že on cítí to samé též i po rozednění....

Nasadíte si po tolikáté tu směšnou masku,
se strachem nový den přivítáte,svůj rozum dali v sázku..

Ublížil jednou, ublížil zas, proč jsem to neviděla už dávno?
opět spletla jsem se v nás, ale Tobě to je vlastně jedno...
Autor Niké, 14.01.2008
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Bean
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mno...stane se, že jsi na druhé břehu..
a najendou se vidíš v zrdcadle..
obvykle jde člověk životem s jednou tváří..
dokud jej osud nedonutí ukázat duruhou..třetí...

fajn je to, že jdeš s pocitama na svět..nenosíš je uvnitř..

02.02.2008 23:38:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí