Volnost

Volnost

Anotace: Konečně... :)

Volnost...
To slovo zní mi opojně.

Jako víno opíjí mé smysly,
teď opíjí mě svoboda.

Zas můžu volně dýchat,
už nestahuje mě nic ke dnu,
ode dna se odrazím,
vždyť už můžu, tak se zvednu.

Zapomenout chci a musím
na chvíle prožité v žaláři,
už nechci být otrokem lásky zbabělé
a nepůjdu s tebou k oltáři.

Teď přec už volný jsem,
vítr do mých křídel začal vát
a já teď cítím svoji volnost
a už víc tě nechci znát!
Autor robb, 15.01.2008
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate, Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí