Srdce v dlaních

Srdce v dlaních

Anotace: pro mého báječného manžílka Martíka

Stalo se to, co jsem v myšlenkách svých dlouho nosila,
snesl jsi se z nebe jako anděl a já své srdce do tvých dlaní vložila.

Do tvých teplých dlaní vložila jsem celý svůj svět,
jen s tebou jsem se jako ptáče k nebesům mohla znovu vznést.

Jen s tebou vnímám krásu všech krás,
a vím že láska nezdolná je navždy v nás.

Jak ráda se choulím v tvém sladkém náručí,
jen Ty jsi mě ze studánky lásky pít naučil.

Po Tvém boku se cítím jak voda živá,
která tvoje horké spánky lehce omývá.

Ty jsi jen můj a já jsem jen tvá,
bez Tebe bych byla duše bludná a utonulá.

Miluji Tě, více než je ve vesmíru hvězd,
miluji Tě a celý život Tě budu ve svém srdci nést.
Autor Erendira, 15.01.2008
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: smoulinka, Dračičák, grázlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Haňulko napsala jsi to nádherně.Jsem ráda,že jsme obě našly to pravé štěstí.

10.02.2008 11:12:00 | smoulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí