Ta pravá

Ta pravá

Anotace: ..

Seděli jsme u krbu,
miluji Tě říkali.
Tak proč chceš,
aby oči plakaly.
Nenacházím slova,
však ani lásku.
Umírá-li láska,
umírá i nás kus.
Čas stojí,
když na Tebe myslím.
Nečekám,
že city vzkřísím.
Rozchod,
etapa vztahu.
Na zlomené srdce,
nelze dát dlahu.
Zhojí se,
za pár dní.
Ale už nebude
nikdy parádní.
Nepomůže lékař,
možná láska nová.
Která tvé srdce
u sebe shová.
A bude oň pečovat,
jako o svoje.
Pak poznáš,
ona ta pravá je.
Autor Dindane, 15.01.2008
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí