Těžké vyjádřit cit

Těžké vyjádřit cit

Anotace: ..

Nelze to říci,
nelze povědět.
Co by ses
měla dovědět.
Je to těžké,
vyjádřit city.
Těžké říci,
má láska jsi Ty!
Chtěl bych to vykřičet
do celého světa.
Však složitá je
ta jedna věta.
Zdá se to lehké,
ta dvě slova.
Koho v sobě
mé srdce chová.
Slova
jednoduchá jsou.
Ale je těžké,
jít s nimy za Tebou.
Autor Dindane, 15.01.2008
Přečteno 578x
Tipy 2
Poslední tipující: Ceký, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí