Pohár

Pohár

Anotace: ...

Andělé mě opustili
A v dlaních pohár mám
Pohár po okraj plný
Pohár který přetéká
A čas stojí
V těch zlomcích vteřin
Slyším snad srdce pukat
A ruce mě pálí
Horká pěna stéká po dlaních
A já pouštím ten pohár
Tupým zvukem dopadá
K mým nohám
A tichem rozeznívá se praskání
Tříštění vzpomínek
A láva lásky se roztéká
Obkresluje obrys po mých chodidlech
A zchladlou stopu ponechá
Autor Andee, 15.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, maena, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí