LÁSKA VE ZBROJI

LÁSKA VE ZBROJI

Anotace: O tom, co každý aspoň jednou zažije...o lásce, kerá nemůže být naplněná. 1994

Posledních pár fotek
zbytek nadějí.
Malý lásky smotek
leží v kabátě.

Poslední vzpomínku
co zbyla v kapse.
Nestála za zmínku
a tak vypadla.

Tak jak to je,
že osud mě vyhání do boje,
lásku obléká do zbroje
a sám utíká do ráje?!

Posledních pár facek
osud uštědřil.
Odlétli jak racek,
šrámy zůstaly.

poslední snahy mé
byly vrátit zpět,
milé úsměvy tvé,
které bolely.

Tak jak to je,
že osud mě vyhání do boje,
lásku obléká do zbroje
a sám utíká do ráje?!

Píšu ti naposled,
vždyť jsem selhala.
Nerozpustila led
na tvé smutné duši.

Poslední mé zbohem
odnesl vítr.
Pletla jsem se v mnohém,
proto odcházím.

Tak jak to je,
že osud mě vyhání do boje,
lásku obléká do zbroje
a sám utíká do ráje?!

Naposled mi nedá
neříct ti promiň.
Moje srdce hledá
cestičku k tobě.

Poslední mé zbohem
nevrátí vítr.
Pletla jsem se v mnohém,
musím odejít...

9.9.1994
Autor Eči, 16.09.2004
Přečteno 814x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí