Kráska

Kráska

Anotace: Cítila jako jedna z mála lásku, ale byla zavržena tím, koho milovala...

Ladné tělo, bílá šíje
Láska ve stokách hnije
Už nikdo na ni nevěří
Mrazení seběhlo dolů páteří

Hnědé oči plné lásky
I on pohrdá citem krásky
Chladně odmítá dívku milou
Zbaví se jí, třeba silou

Uhodil tu milující tvář
Nad hlavou rozhodně nemá svatozář
Poznamenal její krásu
Odmítá nadále naslouchat srdce hlasu

Toulá se světem zraněná
Bledá kráska skoro šílená
Šílená ztracenou láskou
Snad najde cestu ven brzkou
Autor Santinan Black, 15.01.2008
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: Simísek, Rikitan, Azazen, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad najde cestu...

16.01.2008 20:04:00 | Simísek

Nenajde cestu ven, pokud nebude chtít. Krásná bśnička.

16.01.2008 16:26:00 | Rikitan

Překrásná ač smutná.Doufám,že to není autentické.

16.01.2008 11:00:00 | Azazen

Pěkná, leč smutná báseń.

15.01.2008 18:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí