Lovec

Lovec

Anotace: pozvi mě dál

Sbírka: Míče

Jsem lovec
přesněji řečeno střelec
na co namířím
na to vystřelím
co si umanu
toho dosáhnu

jsem borec
prostě bezva samec
každá to tuší
tak jí to vzruší
a všechno udělá
tak jak to chci já

jsem bohatý
mám stokrát víc než ty
a ostatní to vědí
a trochu je to svědí

mám moc a vliv
určuji co bude, co bude dřív
dneska jsem tady zítra tam
každou ženu udělám

mám rád to jejich chvění
když rozlíhaj se výkřiky a steny
jedna dvě nebo tři
vše kamera točí

jsem mocipán
mám velkou zbraň
a tu nemilosrdně
používám

jsem krásný
a oni to ví
oni mě chtějí
chtějí mě v ní

jsem silný
cítím tvou vhkost
můj tlak
tebou prostoupí

nikdy nejsem sám

jsem krocan
a vzadku mám banán
Autor Robby Hartmann, 15.01.2008
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Martanka, Demedalex
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec mě trošku vyděsil,ale zároveň rozesmál...
Jen nevim jestli bych krocana s banánem nazvala borcem

17.01.2008 09:28:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí