Slzy jsou zakázány

Slzy jsou zakázány

Anotace: takovej citovej výlev...

Zuřivé házení hlavy
do rytmu bubnů v metalu
skrytý smutek
za pevně stisklými rty
oči podlité krví
za zavřenými víčky
po tvářích rozteklá řasenka

-To ty slané slzy

Potlačované city
nahromaďují se čím dál víc
hrozí roztržení hrudi
naprosté zešílení
že prý nemáme nic společného
je toho tolik, jen se bojíš

-Slzy jsou zakázány

Selhaly hlasivky
zrak je zastřený
nepomáhají ani dioptrické brýle
když nechceš slyšet - neuslyšíš
když nechceš vidět - neuvidíš
ze mě bude jen možná vzpomínka

-Slzy našly únikovou cestu - pláču
Autor Ishtar, 15.01.2008
Přečteno 391x
Tipy 14
Poslední tipující: Moniska, Lota, seed.misulka, Psavec, STIMPRE, Iwetta, WhiteSkull, její alter ego, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Slzám se tak těžko poroučí...

26.01.2008 15:51:00 | Lota

buď je to tou horečkou, nebo tam vážně byly hrubky /možná tam byly schválně.../

16.01.2008 10:04:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí