Vězeň lásky

Vězeň lásky

Anotace: Láska dává okovy či křídla snad? Nejspíš oboje, musíme to tak brát...

Když tu tak sedím a přemýšlím o nás dvou,
přeji si jen, abys jednou byla mou,
myslím na tvé polibky něžné,
polibky, co ze srdce udělaly lásky vězně.
Myslím teď na to,jak rád bych tě měl v náručí,
s láskou k tobě se srdce mé nerozloučí.
Autor Dani13, 15.01.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí