Podívej na nebe

Podívej na nebe

Anotace: Jak krásná je noční obloha, kam až sahá její rozloha?

Podívej na nebe,
hvězdami se třpytí,
skládám tu pro tebe
verše ze zlatých nití.
Kdyby teď jedna spadla dolů,
budu mít přání a to, ať jsme spolu.
Podívej na nebe,
jak luna jasně září,
jsem tu jen pro tebe,
chci ať dobře se ti daří.
Autor Dani13, 15.01.2008
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Kanzy, Demedalex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí