Píseň Svobody

Píseň Svobody

Anotace: Je to pokračování k Nevěstě(8.1.). To bylo tenkrát, když už svobodná být nechtěla, ale on ano. Měla by to bejt opravdu píseň, já tam tu melodii slyšim. A vy?

Zas je tu ten divnej pocit
a svět se řítí do prázdna.
Slzy prostupujou na povrch,
nejistota ničí, a ty nevíš,
co si počít máš.
Je to láska, nenávist,
nebo jen strach z neznáma?
Pocit svobody, nebo svázání,
ruce jak v poutech máš...
Vždyť to znáš!
Chtěla jsi bejt svobodná,
pak ses přizpůsobila,
karta se obrátila,
teď radši pouta máš,
vždyť to znáš!
Ten pocit svobody, nebo svázání,
tohle je píseň svobody, ne kázání.
Cos chtěla to máš!
Tak se snaž!
Když někdo po něčem touží
a dosáhne svého cíle,
chce víc...
Nestačíš mu ty.
Chce na start jít a odejít,
bejt svobodnej...
Nemít ruce svázaný,
Nebejt jak zvíře,
do klece nahnaný,
chce pryč...
Nehledí na city,
už neni jako ty.
Chce dýchat jen
a ty mu v tom bráníš.
Pusť ho dál,
vždyť boty toulavý má.
Ruce jak v poutech máš,
a oči v ohni,
pálí až nedýcháš,
pálí a bolí.
Slzy nechladí...
Jen srdce zůstalo,
srdce zlomený,
ale to se zahojí.
Nejsi otrokář,
nemůžeš někoho svázat.
Jdi dál,
ale ne přes mrtvoly.
Jdi dál!
Žij a poznávej,
užívej si svobody!
Nikdo tě nedrží,
jen tvoje svědomí
a snad...
...trocha zodpovědnosti.
Hleď na své štěstí,
ne na mrtvoly.
TOHLE JE PÍSEŇ SVOBODY!!!
Autor C.alwen, 16.01.2008
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Traci, WhiteSkull, Demedalex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí