Vítr a oblaka

Vítr a oblaka

Anotace: Z mraků srdce na nebi pluje, vítr jej směrem tvým pomalu duje...

Vítr si šeptá v korunách stromů jméno tvé,
toužím po tvém srdci, aby mohlo býti mé.
Oblaka tiše po nebi plují a vzkazy malují,
o tom jak vroucně ze srdce tě miluji!
Autor Dani13, 16.01.2008
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí