Když jsou slova zbytečná

Když jsou slova zbytečná

Anotace: Slova, slova a zase slova, k čemu jsou dobrá...

Když jsou slova zbytečná
a samota prostor přikrývá.
Ty jsi stále skutečná,
kdo mluví, ten se nedívá.

Když jsou slova laciná,
ač na povrchu zlacena,
pochází z úst zlosina,
ještě nejsi ztracena.

Když jsou slova prázdná,
vyslovit jen krásná,
znějí jak z úst blázna,
probuď se už ze sna!
Autor Charlie Mero, 16.01.2008
Přečteno 505x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, Ceký, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí