N dlouhý věčný čas...

N dlouhý věčný čas...

Anotace: Věnováno všem co jim schází...to, co schází mě

Zas mi chybíš.
V zimním dni- bez sněhu.
V kouscích hořké čokolády.
V sodovce,bez ledu.
Ve sklenici od marmelády.

Zas mi schází.
Usměv tvůj,co boří
všechny hráze.
Slova
která hřejou,
ač máš je,
jako fráze.

Rty-
polibků na tisíce
dnu- dopředu.
Ruce, které šahaly by
zezadu i zepředu.

Chybíš mi zas.
Tvůj dotek-kouzlo
všech krás,
na dnů i nocí
přežití,
na dlouhý věčný čas...
Autor Liduška, 16.01.2008
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: el viento, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí