Nemoc

Nemoc

Anotace: ...je to mnohdý nevyléčitelny...

Už prosím nevolej, nesnaž se.
Ja vím, jak moc nemocén jseš.
A mojí fotků schovej radši,
kdýž zoufalé mě vrátit chcéš.
Utekly dny, proplulí noci.
Nemúžu...
Ja musím být zlá..
Ja vím, jak hodně jseš nemocén,
tak tedy but' nemocen sám...
Autor Alisa 16, 16.01.2008
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Cryoman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí