Slibuji oo lásko má

Slibuji oo lásko má

Anotace: lalalala

Kde jsi?
když tě hledám
kde jsem já, když mě nacházíš
kde jsi když jsem smutná
když jsem veselá
kde prostě jsi když tě potřebuji
kde prostě jsi když to nezvládám
kde prostě jsi světu oznamuji
že základy smutku pokládám
kde jsi
oo máá lásko vyvolená
já potkat bych tě chtěla
prosím přijd ke mě
kde jsi
o lásko jedinečná
kdybych dotknout se tě směla
prosím přijd pro mě
kde jsi
-..stále jen se ptám, kde se schováváš
že ani já nemůžu tě nalézt
stále jen se ptám hlavně proč se mi schováváš
i kdybych každý koutek měla prolézt- tak já najdu tě
slibuji
já spatřím tě
to ti slibuji
já budu tě milovat
a ty mě
to ti slibuji
možná chybuji
když ti slibuji
ale já vím, že ten pravý přijde a zachrání snad duši mou
já to vím, já to znám, z těch knížek krásných vím...
že láska přijde ke mě blíž..a já --už jí nepustím
Autor Barbie_Incident, 16.01.2008
Přečteno 391x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, Tymi14, excited, už ne pernikova princezna, blue, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásné.. jen jedno mě záráží..

já budu tě milovat
a ty mě
to ti slibuji

Jak můžeme slíbit někomu,že nás bude milovat?

05.02.2008 12:27:00 | excited

krásná slova

28.01.2008 16:42:00 | blue

Láska Tě slyší
brzy se vypraví
k Tobě vykročí...

16.01.2008 19:30:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí