Srdce jedné dívky

Srdce jedné dívky

Anotace: Je těžké,když se do vás zamiluje kamarádka a vy milujete někoho jiného a ještě k tomu,když máte strach,že si ublíží...Co dělat?...

Ranil jsem srdce jedné dívky
miluje mě,já však jinou,
jak zlato klásků do otýpky
svazuji bolest spolu s vinou.

Tu bolest tak v řece utopit,
přál bych si vrátit čas,
srdci nedá se poručit,
šeptá mi vnitřní hlas.

Ty jsi jí lásku nesliboval,
jen svoje přátelství.
Proč tedy anděl v srdci nechal
jí něžné,sladké tajemství?

Je jako šálek z porcelánu,
je jako vločka sněhová,
bojím se,až to zítra řeknu
co bude,jak se zachová...

Já stál jsem vždy při ní,
když tížil ji žal,
a její dlani
vždy naději dal,
že nenechám ji upadnout
a teď v hlubiny,rokliny
sám měl bych ji uvrhnout.
Jsem vinen nebo bez viny?

Nemohu vlastní srdce klamat,
nemohu lásku svou jí dát,
nechci ji ztratit,vidět plakat,
chci zůstat její kamarád...
Autor Akrij8, 16.01.2008
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejhorší je to, že ona by mohla být jednou z mnoha, kteří tady píšou na téma nešťastná láska...to jsou fakt paradoxy=((

17.01.2008 19:33:00 | Simísek

Nevěřím na přátelství mezi mužem a ženou.Pěkné

17.01.2008 18:19:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí