Jsi stráž...

Jsi stráž...

Anotace: ....jsi,cokoli,co mihne se kolem....jsi vše,co chrání mě...jsi vše,co miluje mne....jsi má alfa i omega

Jsi ruka,
co hladí mi tvář.
Jsi sloka,
která rozsvítí mých očí zář.

Ani nevíš...jak ráda
do náruče Tvé já se schovávám.
Tu do duše smutek se vkrádá
a ty ho nepustíš.

Jsi stráž
jako oko v hlavě mne hlídáš.
Jsi hráz,
slzy mé kapesníkem stíráš.

Ani nevíš...jak ráda
do tepla Tvých rukou já se odevzdávám.
Tu zima se vkrádá
a já ji necítím.

Jsi opěrná zeď,
jenž je tu pro mne právě a teď.
Jsi ostrov můj,
co stále má otevřený přístav svůj.

Ani nevíš....jak ráda
Tvou přítomnost cítím.

Jsi louč,
kterou si na cestu svítím...
Autor Haydée, 16.01.2008
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

"Mnoho zmůže síla duše, mnoho naděje, ale všechno zmůže láska." Jaroslav Vrchlický

14.03.2008 16:22:00 | Buck.wild

Krásné vyznání lásky...

16.01.2008 21:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí