Láska....

Láska....

Anotace: Trochu vzpomínek a trochu snů a snad i naděje....

Mysl oddává se snění
Co bylo už není
Jen sen zbyl mi po Tobě
Toužila jsem po jediné osobě

Po jediném doteku letmém
Po doteku rtů hebkém
Ale zbyli mi jen sny
Osaměle protloukám se dny

Chybíš mi, příteli, a to moc
Kéž je tohle další bezesná noc
Nechci snít o Tobě zas
Jinak mně mučí světla jas

Ztratím tu chvíli s Tebou
Ztratím polibky a chvilku lásky cennou
To je mé utrpení?
Snad je láska, a snad není

Kdo dá té hádance rozuzlení
Kdo ví, co je a co není
Kdo zná odpověď na touhu po lásce
Kdo nevinné hubí v oprátce

V oprátce z lásky a vášně upletené
Milence pověsili zaslepené
Už nikdo jim život nevrátí
Lásky znamení se jim z duše nikdy neztratí
Autor Santinan Black, 16.01.2008
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Rikitan, Azazen, zzlatý, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejdřív k básničce, je překrásná.Jinak k těm citům, je to jako bys mi to vyprávěla.Neboj se, bude líp.

17.01.2008 08:56:00 | Azazen

Zas bude líp...

16.01.2008 22:43:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí