Navždy

Navždy

Anotace: ....

Spouštíme z rohleden
pohledy nejisté
-po provázcích ze snů-
Potají úsměvy si posíláme
( Z rohu do rohu
.
tam i zpět)
Tichá pošta co konec nezná.

Ve vlnách šílenství
nahá těla omýváme
-vodou od slz slanou-
Vzkazy v láhvích posíláme
( z rohu do rohu
.
tam i zpět)
Hádě vášně co bolest pozná.

Do bílého pískovce
ta dvě slova vpisujem
-větvičkou jedlovou-
štěstím polibky si oplácíme.
(Navždy, navždy,
.
navždy, navždy)

A vzkazy v láhvích
dál ostrým útesům
se vyhýbají.

( Navždy...?)
Autor chroust17, 17.01.2008
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, Vlk v rouše, Stavitel mostu přes Rubikon, Natálie T., PrincessOfTheNight
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

navždy by to možná nebylo jedinečně...:o)

01.02.2008 15:02:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí