Létání

Létání

Anotace: Žij teď a tady, přítomným okamžikem...

Minulost minula a už není
Budoucnost zahalená tajemstvím
Plamen svíčky a motýlí tetelení
Když dotkneš se dlaně
Sklenka vína v přítomném okamžiku
Dvě srdce v průsečíku porozumění
Dva páry očí a ústa k líbání
Dvě srdce naplněná láskou
A touha po odvaze k létání
Jen teď se mohu usmát
Právě teď se mohu dotknout
Tato chvíle je Život sám
Včera už není a zítra být nemusí
Dny, hodiny, minuty a okamžiky
Miluj mne teď a tady
Udělej přesně to co toužíš udělat
Zvedáme sklenku ke rtům
Plamínek svíčky se zachvěje
Ucítím podivný chlad na tváři
Tvé oči se setkají s mými
Pohled zazáří a
... další okamžik
....... se posunul
.......... do minulosti
Autor Hannazka, 17.01.2008
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hm nudné trapné ani jsem to nedočet jak mě to nudilo to nemá žádnou hodnotu

21.01.2008 13:06:00 | Bellerofontes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí