Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Taková jedna vzpomínková ;)

Chtěla bych s Tebou být,
a tolik Ti toho říct.
Chodíš kolem nic nevnímáš,
vypadáš, jako když vzpomínáš.

Vzpomínáš na chvíle štěstí slávy?
Na to jak jsem se spolu smáli?
Vždyť to může být zase stejné,
jen měj své srdce otevřené.

Ty máš rád mě a já zase Tebe,
jsi pro mě krásné modré nebe.
Autor Smile.Princess, 17.01.2008
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí