Příliš horko

Příliš horko

Anotace: co napsat...doufám, že se bude líbit

Díváš se na mě,
nedíváš, ty mě přehlížíš,
tvůj pohled vypadá skromně,
ale brzy mi ublížíš.

Znovu a znovu mi ubližuješ,
láskou, kterou pociťuješ,
Tvé srdce příliš žhavé je,
mé tělo pod ním roztaje.

Rozplynu se a již mě nespatříš,
pokud Tvé srdce neochabne,
ke mně vůbec nepatříš,
to tě nenapadne?

Miluji Tě více a stále,
v životě však mám namále,
ochladni ve vztahu ke mně.
Zachraň mě!
Tak Tě žádám...
Autor Arleen.D, 17.01.2008
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Modrý Adept
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí