Něžný

Něžný

Anotace: ...jaxe clovicek citi kdyz z nej mizi jeho velika, kdyi tak opravdova a uprimna laska?

Co poslední naděje?
Neboj, nic se neděje
Nechci více
rudé líce
a Tvá mužná ramena
naše láska ztracena.

Smiř se s tím
já tiše spím:
jsem jen stín.

A oddychuji
v temné sluji
uklidnění přišlo
tiše:

Tanec je nová
jistota má.

Odešel jsi tolikrát,
že nezbývá než polykat
slzy.
Vše mrzí.

Ale běž pryč
já upletu bič
na Tvá záda
že mám Tě ráda.

Zmiz z života mého
nechci už doteku Tvého
a nechci ani pohlazení
nechci, nechci
nic už není.

Mezi námi
víc než nic.

Jen prázdno mlčí
nad hroby,

že byl jsi
kdysi
takový............ něžný.
Autor Petite Francaise, 17.01.2008
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: qpal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí