Laska

Laska

Anotace: .....

Láska je sladká,je k smíchu
ke spáchání nevinného hříchu.
Také k slzám dovést může,
kdo je jí polapen kvete jako růže.

Kdo ji nepoznal,cítí se sám,
nenaučí se nevinným hrám.
Ona je silná a umí se prát,
kdo ji pozná,má ji vážně brát.
Pomůže ti v nejhorších chvílích
a dokáže zavést na cestu ke správnému cíli.
Může být všude a ty ji přesto nevidíš,
kdyz ji má druhý,tak mu ji závidíš
někdy tě potká,zůstaneš s ní
pocit štěstí tě nemine.
někdy tě potká a jde dál,
přesto má moc jak sám král
Autor Janana, 17.01.2008
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomama, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jj, láska je všemocná

18.01.2008 21:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí