Neodleť mi

Neodleť mi

Anotace: Láska v podobě malého motýlka...Myslete si o tom své, ale hlavně mi to napište do komentářů. Děkuji.

Motýlku můj milý
Zmáčený rosou
Usínáš mi v rukou
A zdá se ti, že odletíš dřív,
Než trávu posečou kosou
Nezapomeň na tuto chvíli…

Žij dál šťastně ve snu
Zažeň myšlenky na návrat
Do země lásky,
Přátelství a štěstí
Mysli na toho, kdo tě má rád
Než žalem k zemi klesnu…

Perleťových křídel lesk
Se odráží v srdci mém
Když létal jsi ranní loukou
Posetou barevnými květinami
V tom svítání touhou svázaném
Vytvořil jsi mi jenom stesk…

Tak prosím tě, motýlku,
Neodleť mi
Nechtěj letět do dáli
Nad lásky oběťmi…

/Zkus ještě chvíli zůstat se mnou.../
Autor puostě Uadek, 17.01.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: LauraKošinová, Yithula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí