Srdce mé...

Srdce mé...

Anotace: :(

Srdce mé prokleté,
bloudí krajinou,
srdce tvé netušíc,
myslí na jinou.

Srdce mé zbabělé,
odmítá trest za hříchy svoje,
srdce tvé netuší,
že to mé bije pro to tvoje.

Srdce mé prohnilé,
zalyká se sobectvím,
touží, aby srdce tvoje
bilo pro něj především.

Srdce mé zkalamané,
přelomené v půl,
jak by do něj srdce tvé
zarazilo kůl.

Srdce mé zlámané,
pro Tebe tlouct nikdy nepřestane,
avšak srdce tvé ani jedenkrát,
pro to mé láskou nezaplane.

Jakoby snad srdce tvé,
bylo z kamene...
Autor robb, 18.01.2008
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Kite.Kat, Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí